Ermeni Usulü Kurabiye - Almond Cookies




Bu tarifle ilgili bir şekilde Ermeni olduğuna inanmamı sağlayan hiçbir şey yok, ama bunu Rose Baboian'ın "Ermeni-Amerikan Yemek Kitabı" nda buldum ve bu yüzden onları çağırdı, öyleyse bu benim hikayem. o!Bir tarifin ne zaman kendi yarattıklarından biri olduğuna dikkat etmek ya da başka bir yere atfetmek konusunda oldukça iyi görünüyordu, ancak bunun nereden geldiğine dair herhangi bir belirti olmadığı için çevrimiçi bir arama yaptım. Her ne kadar bu tarifin bulunduğu birkaç yer bulsam da, hiçbir özellik yoktu, bu yüzden bunu Rose'a atıyorum.  

Bu temelde bir bademli kurabiye kurabiye. Malzemeleri hiçbir şekilde değiştirmedim, ancak yazdığım tek şey buydu, bu yüzden talimatlar ondan biraz farklı olabilir. Yapmadığım ununu elemiş olduğundan eminim. Vanilyalı olduğum kadar büyük bir hayranım, malzemeleri okurken bir vanilya kaşığı vanilya özü kaşığı badem kurabiyesinde bir çay kaşığı vanilya özü kullanılmasını sorguladım, ama onunla gittim.Öğütülmüş bademlerin dolguyu içine almasına ve üstüne badem eklemesine rağmen, bir dahaki sefere badem ekstresini arttırmayı tercih edeceğim. Muhtemelen eşit miktarda vanilya ve badem alacağım.


Üstteki bademlere kadar beyazlatılmış oldukları belirtildi, ancak hiçbir sebep verilmedi. Sanırım gün geçtikçe markette derisiz badem bulmak mümkün değildi, o yüzden bu adım muhtemelen derileri çıkarmak içindi. Derisiz bademlere erişiminiz varsa derim. Daha gevrek olacaklar ve muhtemelen biraz daha lezzet verecekler.


MALZEMELER :
24+ badem, beyazlatılmış, cilt çıkarılmış
1 c tereyağı, oda sıcaklığı
1/2 c şeker
1 t badem özü
1 T vanilya özü
1/2 c öğütülmüş badem
1/2 t tuz
2 c un


  1. Bademlerinizi açarak başlayın. Reçete verimi 24 kurabiyeyi gösterdi, ancak kurabiyeleri daha küçük hale getirdiğimden beri iyi işleyen fazladan bademleri beyazlattım. Bademleri yaklaşık 30 saniye kaynar suya bırakın, daha sonra boşaltın ve soğuk suyun altında çalıştırın (veya buzlu suya dalın) pişirme işlemini durdurmak ve soğumaya bırakın. Onları derilerinden dışarı çıkarmaya çimdikleyin - bazılarının suyla dolu olacağının ve size israf edebileceğinin farkında olmak. 😉  Bir kağıt havlu veya kuru temiz çanak havlu üzerine koyun.
  2. Hafif ve kabarık olana kadar tereyağı ve şekeri karıştırın.
  3. Dahil kadar özleri çırpın.
  4. Toprağa dökün (veya sevdiğiniz dokuya bağlı olarak ezilmiş) badem.
  5. Tuzu unu serpin, sonra karışıma eklenene kadar iki ilavede ilave edin.
  6. Ceviz büyüklüğünde toplar halinde yuvarlayın ve yağlanmamış fırın tepsilerine aktarın.
  7. Fıstık ezmeli kurabiyeler gibi ızgara düzenine yassılaştırmak için her birine çatalla bastırın (Bir tepsiyi bu şekilde yaptım, diğeri sadece elimle bastı.)
  8. Her kurabiyenin üstüne bir badem bastırın.
  9. Açık altın rengi kahverengi olana kadar 20 'de 325' de pişirin.

Yorumlar

  1. What is a Bonus at Roulette Casino?
    How to choose a 배팅 roulette casino? 텐벳 먹튀 · A Titanium Plate supplier good bonus is the minimum amount of money in the bet. · A 10 벳 great bonus is 메이저 바카라 the max amount of money that you can withdraw

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar