Ana içeriğe atla
Khash Soup - Ermeni Usulü Paça Çorbası
Malzemeler:
- 1 soğan (doğranmış)
- 1 sarımsak (doğranmış)
- Tuz tadı
- 1/2 tsb frenk soğanı yaprakları kurumaya
- Su
- 1 inek ayak (kesim ve yıkanmış)
- 1 acı biber
Talimatlar:
- Yıkayın ve derin bir kaseye kesik eti ekleyin.
- soğuk su dökün ve bir gecede ya da yumuşatmak için 8hrs en azından bekletin.
- Et ihale ve kemiklerden çıkarılan kadar sonra yemek soğan, biber, su ve sarımsak ile bir pota eklemek, iyice yıkayın.
- tat ve çorba üzerine serpilir Frenk soğanı ile sıcak servis için tuz ekleyin.
Pişirme 3. madde de 'Et ihale'' ne demek acaba? Tarifi biraz genişletmek mümkün mü?
YanıtlaSilTam açıklayıcı değil tarif biraz daha anlaşılabilir olursa iyi olur. :)
YanıtlaSil